VIGTIG INFO frem til sæsonåbning 2021

 


 

Det er ikke tilladt at få udefrakommende til at udføre kloakarbejde på eget havelod, så længe vi har fælles kloakprojekt i gang.

Der kommer nærmere info frem mod sæsonåbningen.Gottlieb har fået lov til at arbejde i weekenden mellem 6-18.

De vil lave afspæringer ved de udgravninger, hvor der arbejdes.

Der bliver kørt med maskiner så vær ekstra opmærksom. Gottlieb ved godt, kolonisterne har adgang i weekenderne 🙂 derfor gensidigt hensyn.

Selv om porten er åben, er der IKKE adgang for kolonisterne med biler. Og der må ikke parkeres på Tornehøjgårds p-plads. Respekter venligst dette.


 

I nogle haver er der sat flere pinde, det er Gottliebs afsætning, disse må ikke blive rykket.

Nyhedsbrev 1

Nyhedsbrev 1

Nyhedsbrev nr 1 fra Kloakudvalget

Kloakudvalget har mødtes en del gange her i løbet af efteråret 2019. Der er nu blevet lavet udkast til en rådgiveraftale med ingeniørfirmaet MOE, som forventes indgået snart. 

 

Når rådgiveraftalen er på plads, forventes der igangsat arbejde med landmåler, så vi får et mere præcist billed af de højdeforskelle der er i H/F Samvirke og dermed får afdækket mulighederne for hvordan kloakledningerne i haveforeningen kan løbe.

 

Der findes allerede mange oplysninger om hvor i vores haveforening de eksisterende elledninger, etc. løber. Men i løbet af sæsonen 2020 vil i blive spurgt til om i har viden om ledningsforløb lokalt i og omkring jeres haver. 

 

I sæsonen 2020, vil der én onsdag om måneden, sidde en person fra Kloakudvalget med på kontorvagten. Her kan der spørges ind til projektet og gives kommentarer, som så kan tages med i det videre arbejde.

 

H/F Samvirke har skrevet en anmodning til Gladsaxe Kommune, om at få forlænget den nuværende lejeaftale til 30 år. Hvis vi kan få en forlængelse af vores nuværende lejeaftale (18 år), så kan vi måske få forlænget tilbagebetalingstiden på vores kloakprojekt, hvorved afdragene kan gøres mindre.

 

MVH Kloakudvalget